Sweat-proof make-up

Tijdens een workout is het fijn als je make-up sweat-proof is. Wij hebben tips om je make-up 90 minuten flawless te laten zitten.

Last van angstzweet? 
LOOkX Smart 4-in-1 protection primer zorgt ervoor dat jouw make-up look minimaal 12 uur lang blijft zitten. Bonus: LOOkX Smart 4-in-1 protection primer bevat o.a. 30 UVA en UVB protection om te beschermen tegen UV-straling van de zon.

Van al dat aanmoedigen of rennen is de kans groot dat je een droge keel krijgt. LOOkX Velvet lipliner zorg je ervoor dat je lipstick nóg langer blijft zitten. (Water) drinken tijdens de wedstrijd is dus geen enkel probleem!

Het is rust: in de kleedkamer is het tijd voor een snack tussendoor. LOOkX Lipstick No. 51 Orange fruit matt is een long-lasting (Oranje!) lipstick die ervoor zorgt dat jij wat kunt eten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je lip make-up (perfect in combinatie met LOOkX Velvet lipliner).
Tip: werkt ook bij borrelnoten op de bank!

Je hoort het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd. Tranen van geluk of tranen van verdriet? No worries,  LOOkX Mascara Ultra wear is waterproof en zorgt ervoor dat er geen zwarte strepen op je gezicht verschijnen.

Tijdens de wedstrijd niet gescoord?
Met LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner scoor jij altijd! Je krijgt een stralende oogopslag door de eyeliner langs de gehele wimperlijn aan te brengen. Trek eventueel de lijn nog een stukje door voor de perfecte winged eyeliner.

Heeft het feestje na de winst toch wat sporen achter gelaten? Geen probleem met LOOkX Concealer! Verberg de donkere kringen met een beetje concealer en niemand zal merken dat jij een feestje hebt gehad gister…