There is beauty in simpliCITY

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag, voor iemand met een vitaal beroep, iemand die ziek is, of ziek geweest of iemand die door de situatie waar we in verkeren een extraatje kan gebruiken?

De LOOkX SimpliCITY make-up bag is ideaal voor iedereen. Natuurlijk ook als cadeau om jezelf eens goed te verwennen!   

Van een mooie make-up look word je vrolijk, ook als je jezelf iets minder vrolijk voelt. Met de producten uit de SimpliCITY bag kan iedereen heel snel & makkelijk een mooie make-up look maken.  

De set heeft een groot prijs voordeel. Je kunt LOOkX SimpliCITY make-up bag shoppen voor slechts € 29,95 terwijl deze €70,40 waard is! Dat is ruim 50% korting! 

LOOkX SimpliCITY makeup bag Paris is gevuld met: 

Mascara Big volume 
Een prachtig volle en intense oogopslag, direct maximaal en langdurig volume, een diep zwarte kleur, verzorging en een speciaal gevormd borsteltje voor optimale separatie. LOOkX Mascara Big volume is de ultieme mascara die al deze dromen waarmaakt! 

Exclusive eyeliner No. 07 Deep black matt 
Zet gemakkelijk een strakke lijn of creëer smokey eyes in een handomdraai. Deze eyeliner heeft een extreem zachte textuur die in één applicatie dekt, waarna je de eyeliner direct kunt vervagen en blenden. De formule is waterproof en blijft minimaal 14 uur perfect zitten. 

Creamy eyeshadow Desert 
De koperkleurige LOOkX Creamy eyeshadow Desert is een zachte waterproof, anti-ageing en longlasting oogschaduw. Ook perfect te gebruiken als oogschaduw-primer. Loopt niet uit in je oogplooi, ideaal bij verslapte of overhangende oogleden 

Lipgloss No. 07 Champagne pearl Mini 
Deze warme tint lipgloss heeft een glanzende finish, blijft tot wel 3 uur lang mooi zitten en zorgt voor optisch vollere lippen. Bevestig ‘m vast aan je tas of sleutels met het handige lusje! Je lippen in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering. 

Hoe je met deze producten een snelle look maakt? LOOkX Cosmetics CEO Cindy van der Peet doet het voor: