Moederdag cadeaus voor elk budget

Moederdag komt eraan! Dit is de perfecte dag om jouw lieve (schoon)moeder in het zonnetje te zetten. Of om zelf verwend te worden natuurlijk…  

Wij hebben speciaal voor deze mooie dag voor elk budget een aantal producten geselecteerd, waarmee jij iemand ontzettend blij kunt maken! Je kunt de producten bestellen via de website of neem contact op met één van de LOOkX salons bij jou in de buurt, ze bezorgen ze graag persoonlijk bij jou of je (schoon)moeder thuis! 

Onder €15,- 
Lipgloss Mini €6,50 
Fan van lipgloss? De LOOkX Lipgloss Mini’s kan je overal mee naartoe nemen voor een snelle touch up! De formule blijft tot wel 3 uur lang mooi zitten en zorgt voor optisch vollere lippen. Lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering.  

Anti-ageing sheet mask €12,95 
Jouw (schoon)moeder krijgt meteen wat ze wil: een egale, stralende huid. Met een direct liftend en verstevigd effect en verbluffende resultaten. Bovendien herstelt het schade door UV-stralen. Het ingrediënt matrixyl 3000 stimuleert collageenproductie, vermindert rimpels en verbetert teint. 
 
Onder €25,- 
Care & colour sets € 24,55 – € 24,81 
Kleuren oogschaduw die haar ogen écht laten spreken. Wij maken het je makkelijk met de LOOkX Care & colour sets, omdat je deze perfect kunt afstemmen op haar oogkleur. De set bevat drie verzorgende LOOkX Eyeshadows en een GRATIS LOOkX Eyeshadow triple magnetic box  t.w.v. € 8,25. Wees er snel bij voordat haar perfect match niet meer beschikbaar is! 

Voor welke set ga jij? 

Onder €35,- 
Rose Quartz face roller €31,99 
Gemaakt van 100% natuurlijk rose quartz. De steen van liefde en zachtheid, rose quartz is de perfecte partner voor haar huid. Na een gezichtsmassage met deze roller krijg je een gezonde glow, ‘pufiness’ rondom de ogen verdwijnt, de huid verstevigt, en fijne lijntjes en rimpels verminderen.  
Wist je dat de LOOkX Rose quartz face roller geluidloos is? Voor een optimaal ontspanningsmoment. 
 
Onder €50,- 
Pro@home gezichtsbehandeling €36,00 
Een set die niet alleen een heerlijk moment voor jezelf biedt, maar ook huidverbetering. In een toilettas ontvangt jouw moeder een aantal producten, in verschillende passende inhoud, voor een professionele behandeling thuis. Alles wat normaal bij een afgestemde salon-behandeling ingezet zouden worden – reiniging, peelings, maskers etc. – zit hier in. Bovendien ontvangt ze een gedetailleerd behandelprotocol en toegang tot stap-voor-stap filmpjes van LOOkX CEO Cindy van der Peet. 

Momenteel beschikbaar in diverse varianten: 

  • Mini Lift: met name geschikt voor de rijpere huid en de huid met pigmentvlekjes. 
  • Moisture: geschikt voor elk huidtype. 
  • Sensitive: met name geschikt voor de gevoelige huid, met couperose en roodheid. 

Onder €80,- 
Skincare bootcamp box €75,00 
Een box met alle producten om haar huid in 14 dagen nóg beter in topconditie te krijgen! LOOkX Skincare bootcamp box bestaat uit LOOkX O2 Relax eye & face mask 50 ML, LOOkX Amazing cleansing balm 50 ML en LOOkX Balance oil 5 ML, waarmee ze zelfstandig een kuur van 14 nachtmaskers uitvoert. Het resultaat: een stralende en gezonde huid. 

Onder €100,- 
Retinol2ndG serum €82,00 
De producten van de Retinol2ndG lijn behoren tot de krachtigste high performance huidverzorgingssytemen op de huidige cosmeticamarkt. Het Retinol2ndG serum zorgt voor meer versteviging en minder lijntjes, met als resultaat een zachte, elastische en gladde huid.  
Wist je dat het serum verpakt is in een airless pump om het product net zo vers te houden als toen je het kocht? 

Boven €100,- 
Pre anti-ageing set
Een gezonde vitale huid, begint bij de juiste bescherming van haar DNA, tegen UV stralen en anti-ageing. De LOOkX Pre anti-ageing set is alles wat ze nodig heeft om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De set bestaat uit het Youth defense serum, Youth defense cream en je krijgt er een GRATIS Rose quartz face roller t.w.v. €32,- bij!  

Wil je meer weten over deze prachtige set? Klik dan hier